Uberdope

+ NTREK

Ruim drie jaar leek Uberdope van de aardbodem verdwenen te zijn. Wie wachtte op nieuw werk van de groep, met kleppers als 'Tegen Ons', 'Niet Te Doen', 'Dat Kom Ervan' en 'Een Met De Vloer' toch één van de vaandeldragers binnen de Belgische hiphopscene, had alvast een stevige portie geduld nodig. De band vermeed de schijnwerpers, gooide haar werkwijze om en vond zichzelf opnieuw uit. Het drietal is volledig terug mét een opwindende nieuwe plaat, Graag Gedaan, geproducet door Compact Disk Dummies. De heerlijke video bij hun eerste comebacksingle 'Wow' is alvast een schot in de roos. Uberdope is terug. Graag gedaan.

Support act is NTREK, dat met nieuw album Calping (Fake Records), bewijst dat ze sterk evolueerden, zowel muzikaal als menselijk. Luister maar naar nummers als 'gevoelswoarde' of 'wandeling #6'. 

Mixmonster Menno

Mixmonster Menno is turntablist van zowat de heetste liveband uit eigen land: STUFF. En maakt sinds jaar en dag deel uit van Grazzhoppa's DJ Big Band. Menno staat bekend om zijn scratching en...

Lees meer

NTREK(BE)

NTREK is een relatief jong West-Vlaams hiphopcollectief dat bestaat uit vier leden: Baadasssss, Cfour, Mr. Brown en Ljipe Trukn. Vier artiesten die elk op hun manier al jarenlang hun liefde voor...

Lees meer

Uberdope(BE)

De Gentse hiphopgroep gooit al enkele jaren hoge ogen met strakke liveshows, heerlijke videoclips en gesmaakte televisiepassages. Slimme nonsens over funky producties!

Lees meer