Lefto & Red Bull Elektropedia present: Made In Belgium (Gratis)

Chibi Ichigo, Commander Spoon, Corrupted, Louislava, Onzin, Rare Akuma en Susobrino

Lefto, Red Bull Elektropedia en Democrazy organiseren voor de zesde keer Made In Belgium. Lefto selecteerde zeven future talents en introduceert je in wat nieuw en fascinerend is in de Belgische scene. Kom in de Concertzaal van Vooruit gratis checken wie je de volgende jaren in de gaten zal houden! Fun fact: tussen de acts door zal Dj SNS (Brihang) telkens korte sets draaien!

Dj SNS(BE)

Dj SNS draait al geruime tijd mee in het Belgische dj-landschap. Op 16-jarige leeftijd was hiphop de grote voorliefde. Stelselmatig evolueerde zijn muzieksmaak

Lees meer

Lefto Early Bird(BE)

Aangesloten bij groten zoals Brownswood, !K7, Stones Throw, Jazzy Sport en Appletree Records, heeft Lefto de hele wereld al op zijn grondvesten doen daveren: van Londen tot Tokyo en LA tot Singapore.

Lees meer

Louislava(BE)

Greg Van Lint laat zich inspireren door DJ Harrison, Kiefer, Ahmad Jamal, mndsgn en D'angelo. In september komt zijn eerste album uit, 'After Hours'.

Lees meer

Susobrino(BE)

Deze producer, instrumentenverzamelaar en field recorder won dit voorjaar de Champion Sound Beat Battle. Exotische sounds met elektronische beats combineren is zijn passie.

Lees meer

Chibi Ichigo(BE)

Single 'Russian Snow' kwam in april uit en zette de twintigjarige Sabina Nurijeva aka Chibi Ichigo op de radar. Voor haar EP, die dit najaar uitkomt, werkte ze onder meer samen met Zwangere Guy.

Lees meer

Commander Spoon(BE)

De bandleden van deze Brusselse jazzrockband lijken wel om de meest eclectische muzikale achtergrond te strijden. In april kwam EP Introducing uit; in oktober volgt EP Declining.

Lees meer

Rare Akuma(BE)

Deze Antwerpse producer brengt ragecore met schreeuwende raps en nijdige baslijnen als hoofdingrediënten. Het resultaat: een mix van Slipknot, Kanye West en Lunice. Een album is op komst!

Lees meer

Onzin(BE)

Onzin is de liveband rond de Antwerpse Zino Moons. Die heeft zijn opname-apparaat altijd op zak, en maakt muziek met vervormde geluiden uit het dagelijkse leven.

Lees meer

Corrupted(BE)

Future Fuccboi Jungle, noemt hij het zelf: Corrupted maakt eclectische elektronica vol invloeden uit hiphop, jungle, footwork, jazz en ambient. Met zijn A/V show Delusion gaat hij nog een stap verder.

Lees meer