Dansende Beren Muziekquiz

Op 22 februari doet Dansende Beren opnieuw van muziekquiz! Centraal komt het muziekjaar 2018 te staan. De hoofdbrok van de vragen zal dus gaan rond muziek van 2018, alternatieve nummers en platen die de site van Dansende Beren representeert. Zeker is dat je die avond niet met lege handen naar huis gaat, want voor iedereen is een muzikale prijs voorzien. 

De quiz is toegankelijk voor iedereen, zowel gelegenheids-quizzers als die-hards. Een multimediale quiz, die ook het belang van beelden in het hedendaagse muzieklandschap niet zal vergeten. Vaste lezers van Dansende Beren zullen een stapje voor hebben, want hun stijl zal ook in de muziekquiz doorsijpelen.

Er is plaats voor 30 teams. Kostprijs: 20 euro per team, over te schrijven naar BE44 3770 9347 9745 met vermelding teamnaam. Inschrijven? Stuur een mailtje naar beir@dansendeberen.be met vermelding van teamnaam en bewijs van betaling (niet betaald = niet ingeschreven). ENKEL VIA MAIL INSCHRIJVEN. Je krijgt een bevestiging bij definitieve inschrijving. Te winnen: cd's en concertbonnen!

Dansende Beren Muziekquiz
22.02.19
Uitverkocht
Voorverkoop
€ 20
Avondkassa
€ 20

Kostprijs is 20 euro per team over te schrijven naar BE44 3770 9347 9745 met vermelding teamnaam. 
Inschrijven? Stuur een mailtje naar beir@dansendeberen.be met vermelding van teamnaam, en bewijs van betaling (niet betaald = niet ingeschreven). ENKEL VIA MAIL INSCHRIJVEN. Je krijgt van ons bevestiging als je bent ingeschreven.