Tsar B

+ MEDS

Tsar B’s frontvrouw Justine Bourgeus begon muziek te schrijven uit verveling, terwijl ze als violiste tourde met andere bands. En zo verscheen opeens eerste single 'Escalate'. Het was meteen een schot in de roos. BBC Radio 1, The Fader en Noisey pikten de single gretig op en plots werd ze in één adem genoemd met M.I.A. en FKA Twigs.

We zijn ondertussen 2 jaar en enkele straffe passages later. Tsar B is klaar voor het grote werk. In oktober kwam haar debuutalbum uit, The Games I Played, en die kreeg meteen een volle lading sterren langs alle kanten. De liefde voor snaren, oosterse invloeden en Beyoncé zijn duidelijk aanwezig. Bourgeus’ klassiek verleden als violiste is ook duidelijk voelbaar: we horen Barok en Bach de revue passeren (hebben we van horen zeggen, als we eerlijk zijn). 

Check hieronder eerste single 'Brazil', twerken is toegelaten! Eén ding is zeker: Tsar B weet hoe je de vlam in de pan slaat; deze albumvoorstelling wordt een feest!

The Other Brothers

The Other Brothers is een dj-collectief onder leiding van DJ [K]. [K] was eerder al resident in Vooruit Café en programmator bij Kinky Star en is momenteel huisdeejay bij Ancienne Belgique....

Lees meer

  MEDS(BE)

  MEDS brengt een melange van R&B en soul in een warm bad van Enoësque Ambient geluiden.

  Lees meer

  Tsar B(BE)

  Tsar B brengt futuristische, donkere R&B doordringt met viool die gegarandeerd ook uw gevoelige snaar raakt.

  Lees meer
  Tsar B+ MEDS
  12.12.18
  Deuren
  19:30
  Voorverkoop
  € 17
  Avondkassa
  € 20