Nordmann, Go March

Na een uitgebreide  concertreeks in binnen- en buitenland laat Nordmann nog een laatste keer de grond koken onder je voeten! De band keert terug naar thuisstad Gent om zijn tour af te sluiten. Een allerlaatste keer brengt Nordmann haar volledige plaat The Boiling Ground

Een overtuigende live reputatie staat garant voor een bijzonder energieke show: fenomenale ritmetandem, bezwerende saxofoonlijnen en snijdend gitaarspel. Het is niet voor niets dat Nordmann al te zien was op topfestivals als Pukkelpop, Jazz Middelheim, Boomtown, ...  en zalen vulde als AB, Handelsbeurs, Trix en MOD. Een ware trip op zowel visueel als muzikaal vlak. In 2018 zijn de heren terug met nieuw geluid in de vorm van een EP: 'The Law'.

Ook Go March is van de partij. Aan hun intense mix van elektronica, rock en een beetje ambient is de laatste tijd behoorlijk wat futuristische drijfkracht toegevoegd, waardoor het trio nóg meer in de belangstelling is gekomen en hun muziek nu omschreven wordt als Mogwai meets Kraftwerk. En ze hebben iets te vieren: Hun nieuwste album, II, is net uit. Indiestyle noemt het 'een nagenoeg perfect huwelijk tussen elektronica en gitaren én een subtiel evenwicht tussen potige masculiniteit en dromerige subtiliteit'.

Go March(BE)

Go March is een instrumentale band uit Antwerpen met internationale ambities. Ken je o.a. van topsingle 'Rise': een elektronische post-rock screamer à la Mogwai meets Kraftwerk.

Lees meer

Nordmann(BE)

Nordmann beschikt over een sound vol verbeelding en suggestiviteit, spanning en ontlading. Het is zowel de weldadige roes als de instant kick voor zij die nood hebben aan een avontuur.

Lees meer

Videos