The Tallest Man On Earth

De Zweedse singer/songwriter Kristian Matsson keert na een periode met band (de Dark Bird Is Home-tour in 2015) terug naar zijn roots. The Tallest Man On Earth staat helemaal alleen op het podium: enkel hij, z’n raspende stem, vingervlugge gitaarspel en zijn songs. Het nieuwe vijfdelige project When The Bird Sees The Solid Ground brengt Matsson’s liefde voor muziek, film en fotografie samen. In deze nieuwe reeks wordt elke song begeleid door een video gemaakt door Kristian Matsson zelf. Muziek en video vormen zo een mooi geheel.

 The Tallest Man On Earth trekt met de nieuwe songs ook de baan op. Na een show op 27 september 2018 in een uitverkochte Roma in Antwerpen komt hij in maart 2019 naar de Theaterzaal. Verwacht niet alleen de nieuwe songs, maar natuurlijk ook al die heerlijke klassiekers als 'King Of Spain', 'Love Is All', 'The Gardener' en 'The Dreamer'.

The Tallest Man On Earth(SE)

Een raspende stem, poëtische teksten en heerlijk gitaarspel. De Zweedse Kristian Matsson, ofwel The Tallest Man On Earth, betovert zalen over de hele wereld.

Lees meer

Videos

The Tallest Man On Earth