SX

+ Jacobin

SX is back! De Kortrijkse band rond Stefanie Callebaut en Benjamin Desmet, die al sinds 2011 het universum betovert, liet onlangs de eerste single los van nieuwe plaat EROS, die op 15 november uitkomt. Na debuutalbum Arche (2012) en opvolger Alphabet (2016) is het ondertussen al de derde plaat van het duo.

Single Designed/Desire is stevig, elektronisch en bezwerend, en wordt vergezeld van een sensuele videoclip. “De song weet perfect de essentie van toekomstige plaat EROS te vatten”, aldus Stefanie. In de Griekse mythologie is Eros de personificatie van universele, alomvattende liefde, de kracht die het universum bij elkaar houdt. En dat is precies wat SX wilde opnemen in hun nieuwste plaat. 

In maart stelt SX EROS voor in de Handelsbeurs!

Nico Juice(BE)

Als bezieler van de Mo’ Juice parties, achter de decks als het duo Juice Blenders, als organisator van de Democrazy-concerten,... Nico Juice is een vaste waarde in het Gentse muzieklandschap.

Lees meer

Jacobin(BE)

Jacobin is het solo-project van Jasper Segers (Jaguar Jaguar, ex-Soldier’s Heart).

Lees meer

SX(BE)

In 2011 landde SX op aarde met hun exotische single 'Black Video’, een magnetisch nummer die van het duo dé revelatie in de Belgische muziekscene maakte.

Lees meer

Videos

SX+ Jacobin
Uitverkocht
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 19
Avondkassa
€ 23