Asphalt: Danny Daze, Identified Patient

+ Rick Shiver, Blanca

Straight from Miami: energiebom Danny Daze! De labelbaas van Omnidisc (David Vunk, Dj Tennis, Antony Rother, ...) , werd sterk beinvloed door Detroit Techno en de electroscene uit Den Haag (I-F, Viewlexx, Clone, ...).  Hij begon al op zijn 14de te draaien, tegenwoordig is hij een internationale superster die gevraagd wordt in alle grote clubs en festivals over de hele wereld. Zijn producties belanden op toplabels als Kompakt, Phantasy, Turbo en Murk. Zijn dj-skills zijn ongeëvenaard. Tijdens zijn sets switcht hij moeiteloos van techno en italo-disco over Miami bass naar pompende electro. Check zijn waanzinnige set van Dekmantel 2018 en je weet wat we bedoelen.

Identified Patient is een heerser. Zijn releases op Pinkman ('Weeshuis Der Verloren Zielen'!) en Commonthread sloegen telkens in als een bom en werden opgepikt door zowat alle dj's in het genre. De jonge Nederlander, ex-huisgenoot van maatje Job Sifre, is sindsdien overal te zien: De School, Dekmantel, Concrete, Bar, Strange Sounds From Beyond, Berghain, ... Laat u pletwalsen door zijn donkere en energieke stijl, doordrongen van EBM, electro, wave en techno.

Onze favoriete Brusselaar Rick Shiver is de man achter de excellente Nose Job parties. Naast full-time dandy huis-DJ van de geweldige Libertine Supersport feesten deelde hij het podium met o.a. Lena Willikens, DJ Harvey, Toulouse Low Trax, John Talabot, ... .  De huisdj's van Blanca schakelen met een platenbak vol wave, EBM en afro rhythms.

Danny Daze(US)

Straight from Miami: energiebom Danny Daze! De skills van deze superster zijn ongeëvenaard. Niet voor niets wordt hij gevraagd in alle grote clubs en festivals over de hele wereld. Klassebak!

Lees meer

Identified Patient(NL)

Identified Patient is een heerser. Zijn releases slaan telkens in als een bom. Als EBM/wave/techno-dj is hij onvermijdelijk: Dekmantel, De School, Concrete, Berghain, ... en eindelijk ook op Asphalt!

Lees meer

Rick Shiver(BE)

Mr. Shiver is based in Brussels, Belgium. He is resident dj at Libertine Supersport (since 2009) and at Mr. Wong (since 2014). Rick Shiver is a truly eclectic dj, he seamlessly spins a broad range of...

Lees meer

Blanca(BE)

Blanca is het duo achter de Gentse Asphalt parties. Verwacht een lading freaky disco, EBM, wave, 90's rave en afro rhythms.

Lees meer

Videos