Brendan Perry (Dead Can Dance) Solo Tour

De Engelse multi-instrumentalist komt voor zijn Solo Tour naar Gent! Brendan Perry is vooral gekend van de muziekgroep Dead Can Dance met hun fameuze nummers 'The Host of Seraphim' en 'Song To The Siren'. Zijn sidekick Lisa Gerrard is bekend van de soundtrack 'Now We Are Free' voor de film Gladiator. Na het uiteenvallen van Dead Can Dance heeft Brendan Perry besloten om zijn reputatie solo verder op te bouwen. Zijn eerste soloalbum Eye Of The Hunter bestaat uit zelfgeschreven nummers en covers van Tim Buckley’s songs, waaronder 'I Must Have Been Blind’. In 2017 heeft hij met Olivier Mellano en de Bretonse band Bagad Cesson het album No Land uitgebracht. Het album is een muzikale mix van traditionele folkmuziek en moderne muziek.

Door zijn passie voor traditionele wereldmuziek heeft hij een unieke stijl gecreëerd. Brendan experimenteert met verschillende stijlen van muziek en verkent diverse genres. Wat je kan verwachten zijn nummers van zijn laatste twee albums (Eye Of The Hunter en Ark) en eigen versies van Tim Buckley, Bossa Nova en Dead Can Dance.

Brendan Perry

De Engelse singer-songwriter is bekend van de gothic rockband Dead Can Dance met sidekick Lisa Gerrard. Vorig jaar bracht hij het album No Land uit met Olivier Mellano en de muziekgroep Bagad Cesson.

Lees meer
Brendan Perry (Dead Can Dance) Solo Tour
26.02.19
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 25
Avondkassa
€ 28

Dit is een zittend concert met ongenummerde plaatsen.