Novastar

+ Nana Adjoa

Joost Zweegers verkeert in de vorm van zijn leven: hij maakte zijn terugkeer met een voortreffelijke festivalzomer op Rock Werchter, Bospop, Lokerse Feesten en Pukkelpop én de grote zaal van AB.

Vier jaar na Inside Outside verscheen In The Cold Light of Monday, een winterse plaat vol warmte, tederheid en artistieke vrijheid. Nieuwe singles ‘Home Is Not Home’, ‘Holly’ en het bloedmooie ‘Cruel Heart’ zijn meteen herkenbaar als Grote Novastar. Ze nestelden zich in geen tijd op de radiozenders én in de harten van luisteraars.

Joost laat zien dat de lange pauze verfrissend werkte. Het ouder werk kreeg een opvallend heldere, krachtige aanpak mee en de nieuwe nummers werden enthousiast onthaald door het publiek. Verwacht je dit voorjaar dus aan een reeks popnummers die je vastgrijpen en niet meer loslaten.

Nana Adjoa(NL)

Nana Adjoa is een Nederlands-Ghanese artieste, die prachtig gelaagde liedjes, vol mooie details en dromerige teksten schrijft.

Lees meer

Novastar

Novastar werd gevormd nadat Joost Zweegers zijn toenmalige band The Sideburns verliet. Sindsdien wonnen ze Humo’s Rock Rally in 1996 en twee jaar later volgde een contract bij platenlabel Warner...

Lees meer
Novastar+ Nana Adjoa
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 25
Avondkassa
€ 29

Ticketverkoop start op dinsdag 27/11 - 10u