Borokov Borokov

+ Mathlovsky

De Belgische unurban band Borokov Borokov stelt voor: LOS BOLLEN, het eerste live(mini)album, gemasterd door CJ Bolland! De originele tracks werden opgenomen in de keuken van A. Omloops voormalige werkgever waar B. Van den Eynden, N. Melis en Y. Tsakiridis zich voor de periode van een werkdag hadden verscholen. Elk nummer werd daar tijdens Omloops rechtmatige pauzes gecomponeerd en afgewerkt. 

Als onderdeel van Borokov Borokovs optredens kreeg de keukenregistratie uiteindelijk de naam LOS BOLLEN. Dit segment van de live-show wordt voornamelijk gekenmerkt door copieuze, hoekig-stugge dans, desoriëntatie, verrukt vluchtgedrag en aseksuele intimidatie. De plaat bevat fragmenten van concerten in de AB (Brussel), het Rivierenhof (met Jacky) (Deurne), Kinky Star (Gent), ... én op het Gransnapolsky festival (Kootwijk). 

Support act is de all-round performer, producer, drummer, gitarist, visual artist, vocalist en... (even naar adem happen) schrijver Mathlovsky. De man trekt zich geen zak aan van genres en gaat resoluut voor de creativiteit en zelfexpressie. Wie hem onlangs aan het werk zag op GHOST in Gent weet wat dat betekent: zijn techno, hardcore & breakcore deed de menigte daveren op het Sint-Jacobsplein. In maart brengt hij zijn achtste (!) langspeler uit: GROTESQUE.

Mathlovsky(BE)

Mathlovsky trekt zich geen zak aan van genres en gaat resoluut voor de creativiteit, zelfexpressie én een stevige dosis techno, hardcore en breakcore.

Lees meer
  Borokov Borokov+ Mathlovsky
  07.02.19
  Deuren
  20:00
  Voorverkoop
  € 9
  Avondkassa
  € 12