The Van Jets

Begin november kondigden The Van Jets hun einde aan. Een donderslag bij heldere hemel. Na een carrière van 16 jaar, 5 albums, een paar honderd concerten en tienduizenden tourkilometers op de teller is het Schluss. Voor ze een finaal punt zetten met 2 (hopeloos uitverkochte) AB shows op 31/10 en 01/11 2019, willen ze (op massaal verzoek) ook hun hometown uitzwaaien met een feestelijke passage in de Gentse Handelsbeurs. Het was tenslotte in een Gentse kelder dat de band zich klaarstoomde voor de Rock Rally in 2004. The rest is history…

Ja: 15 jaar geleden ontsproten The Van Jets vanuit het niets als duivelskinderen van de rock-n’-roll, tijdens de 2004-editie van Humo’s Rock Rally. The Van Jets bouwden in no time een reputatie uit als één van de opwindendste liveacts van ons Belgenland en verrasten ook op plaat door zich op elk album telkens opnieuw uit te vinden. Leg zwanenzang ‘Future Primitives’ op na debuutalbum ‘Electric Soldiers’ en je begrijpt wat we bedoelen.

Last but not least: hun arsenaal aan hits... 'Two Tides Of Ice', 'Broken Bones', 'Boy To Beastie',  'Down Below', 'Teevee', 'Here Comes The Light',... En 'The Future' natuurlijk, waarmee ze in 2010 het lijflied van een generatie schreven. Maar vooraleer The Van Jets definitief bijgezet worden in het pantheon van de Belpop zetten ze de Handelsbeurs nog eens in lichterlaaie!

The Van Jets(BE)

Sinds The Van Jets in 2004 Humo's Rock Rally wonnen en vanuit Oostende het land overspoelden, zijn ze een vaste waarde geworden in het Belgische muzieklandschap. Al vijf albums lang catchy garagepop!

Lees meer
The Van Jets
Uitverkocht
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 25
Avondkassa
€ 28