The Van Jets: afscheidsconcert

+ Brik Tu Tok

The Van Jets zet een punt achter een carrière van 16 jaar, 5 albums en een paar honderd concerten. Naast twee uitverkochte AB-shows wil de Gentse band ook zijn hometown uitzwaaien met twee feestelijke passages in de Handelsbeurs. Het was tenslotte in een Gentse kelder dat de band zich klaarstoomde voor de Rock Rally in 2004...

De band bouwde in no time een reputatie uit als één van 's lands opwindendste liveacts, en verraste door zich ook op elke plaat opnieuw uit te vinden. Ze regen bovendien de hits aan elkaar: 'Two Tides Of Ice', 'Broken Bones', 'Boy To Beastie',  'Down Below', 'Teevee', 'Here Comes The Light',... En 'The Future' natuurlijk, het lijflied van een generatie. Vooraleer The Van Jets definitief bijgezet worden in het pantheon van de Belpop zetten ze de Handelsbeurs nog twee keer in lichterlaaie!

Support act Brik Tu-Tok is het muzikale huzarenstuk van Maxim Storms en Linde Carrijn. Samen creëren ze een eigenzinnig universum met behulp van huishoud prullaria en diverse tamtam. Brik Tu-Tok klinkt rauw, catchy en "Too Sushi for my Pony"!

The Van Jets(BE)

Sinds The Van Jets in 2004 Humo's Rock Rally wonnen en vanuit Oostende het land overspoelden, zijn ze een vaste waarde geworden in het Belgische muzieklandschap. Al vijf albums lang catchy garagepop!

Lees meer

Videos

The Van Jets: afscheidsconcert+ Brik Tu Tok
Uitverkocht
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 25
Avondkassa
€ 28