Crayon Sun

+ Undskyld

Aldo Struyf kennen we als de drijvende kracht achter Crayon Sun en Creature With The Atom Brain. En hij reist al meer dan 10 jaar de wereld rond met bands als Queens Of The Stone Age, The Dead Weather, Alice In Chains, Jesus & The Mary Chain, The Mark Lanegan Band, ... Hij vond ook nog eens de tijd om nieuwe songs te schrijven met de stem van reisgenoot Big Dave - een kruising tussen Mark Lanegan en Nick Cave - in gedachten. 

Het titelloze debuutalbum van Crayon Sun, met singles als 'Black Sun' en 'Where Are You' is ondertussen een feit. Fans van onheilspellende voodoo gospel en psychedelische desert blues mogen zich alvast beginnen opwarmen.

Als support geven we een podium aan Undskyld, die deze zomer winnaar werden van muziekconcours Jonge Wolven/Jeunes Loups, een organisatie van Trefpunt en AVS. Het Antwerpse trio bracht in 2017 in eigen beheer Wishing Well uit, en hangt "grofweg ergens tussen verweerde woestijnrock en verbasterde psychedelische bluesrock met hier en daar een jazztint" (enola).

Jonastronaut

Jonas Boel gaat af en toe de DJ uithangen. Je kent hem misschien van STROOM.TV. Hij draait er vooral funk, rock en oude verloren hitjes.

Lees meer

  Undskyld

  De psychokrautjazzgrungeloopers van Undskyld verkiezen soundscapes over bindteksten, waardoor een live set uitmondt in een sonische trip.

  Lees meer

  Crayon Sun

  Bye bye Creature With The Atom Brain, hello Crayon Sun. Aldo Struyf heeft meegetourd met onder andere Queens of Stone Age en Alice in Chains. Andere helft, Big Dave, wordt omschreven als Nick Cave.

  Lees meer

  Videos

  Crayon Sun+ Undskyld
  15.03.19
  Deuren
  20:00
  Voorverkoop
  € 11
  Avondkassa
  € 14