Afzwaai: Leopoldskazerne

NUCLEO en DEMOCRAZY nodigen je uit om mee het vertrek uit de Leopoldskazerne te vieren. Het gebouw was jarenlang dé plek voor muzikanten en kunstenaars. Vanaf 2019 neemt de Provincie Oost-Vlaanderen zijn intrek in het gebouw.

Maar geen afzwaai zonder groots én gratis FEEST! De deuren openen om 23u. Kom best op tijd: de capaciteit is beperkt en vol = vol

Nico Juice(BE)

Als bezieler van de Mo’ Juice parties, achter de decks als het duo Juice Blenders, als organisator van de Democrazy-concerten,... Nico Juice is een vaste waarde in het Gentse muzieklandschap.

Lees meer

Dj Liquid Brother

Vaste dj van Vooruit Café, programmamaker bij Urgent.fm (Gravity Grooves) en tevens een vaste waarde in de Vlaamse DJ-wereld.

Lees meer

Dj Slammy

Wie graag zijn gestel graag uit de kom swingt op stevige rock 'n roll, punk, dub, electronica en zo ongeveer alles wat goed is, is bij Dj Slammy aan het juiste adres.

Lees meer

Cosy Cozy

DJ collectief en kinderen aan huis op DOK, met als drijfveer goede muziek te brengen in een gezellige atmosfeer. Denk aan p(l)akkende deuntjes, trillende vocals en een pure, sappige bas.

Lees meer