Cocaine Piss

+ Peuk, Perro

Cocaine Piss brengt punk zoals we ze graag lusten: met een stevige dosis agressie én humor. Singles als ‘Sex Weirdos’ (i.s.m. Mauro Pawlowski) en ‘Cosmic Bullshit’ zijn nooit politiek of muzikaal correct. Na het felgesmaakte debuutalbum The Pool (2015) en opvolger The Dancer (2016, met Steve Albini achter de knoppen) kwam begin april derde album Passionate And Tragic uit bij Hypertension Records, opnieuw met Albini. De clip van single 'Eat The Rich', 'een groot feest van het walgelijke kapitalisme en de absurde consumptie', ging in première op Decibel Magazine & VICE.

Humo over Passionate And Tragic: "Het is geen compromis à la belge, het is niet vrijblijvend, het is niet hitgevoelig, het heeft niets te maken met yoga, en het was ook deze keer geen geldige reden voor frontvrouw Aurélie Poppins om plots op zangles te gaan. Is het wel: punk, en een logisch vervolg op ‘The Dancer’ uit 2016. Superfan Steve Albini zat ook hier weer achter het mengpaneel, en ook deze keer heeft hij z’n ‘In Utero’-knopje ingedrukt gehouden: ‘Passionate and Tragic’ duurt in totaal amper twintig minuten, maar het weet in die tijd wel de kamer even overtuigend te vullen als VTM de bankrekening van Jan Mulder."

Nele, Jacques en Dave zijn PEUK. Elk apart doen ze nog vanalles (Evil Superstars, Millionaire, Heisa, ...), maar samen staan ze garant voor pisnijdige sludge pop met een stevige Riot Grrrl aan het hoofd. Naam en faam werden verworven met een jaar van zinderende optredens en een in recordtempo uitverkochte EP. Nu volgt de titelloze debuutplaat op Fons Records!

PERRO is één van de vaandeldragers van een hele generatie van Spaanse bands. De sound van Perro is uniek én herkenbaar: een brouwsel van stampende punk, kraut, rock en tropische vibes met een onmiskenbare nineties feel a la Fugazi, Dinosaur Jr. en Guided By Voices.

Perro(ES)

De sound van Perro is uniek én herkenbaar: een brouwsel van stampende punk, kraut, rock en tropische vibes met een onmiskenbare nineties feel a la Fugazi, Dinosaur Jr. en Guided By Voices.

Lees meer

Peuk(BE)

PEUK: elk apart doen ze nog vanalles (misschien zeggen Evil Superstars, Millionaire of Heisa u iets?), maar samen staan ze garant voor pisnijdige sludge pop met een stevige Riot Grrrl aan het hoofd.

Lees meer

Cocaine Piss(BE)

Luikse helse punkband met korte nummers en groot potentieel. Klinkt als Dead Kennedy’s en Melt Banana die samen een riot girl band starten en 1' en 20" samen spelen.

Lees meer

Videos

Cocaine Piss+ Peuk, Perro
18.04.19
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 12
Avondkassa
€ 15