Cocaine Piss

+ Peuk, Perro

Cocaine Piss brengt punk zoals we ze graag lusten: met een stevige dosis agressie én humor. Singles als ‘Sex Weirdos’ (i.s.m. Mauro Pawlowski) en ‘Cosmic Bullshit’ (2016) zijn nooit politiek of muzikaal correct. In 2015 bracht de band het felgesmaakte album The Pool uit. Opvolger The Dancer werd in Chicago opgenomen met Steve Albini (Nirvana, Pixies) en kwam eind 2016 uit. Laatste nieuwe single 'My Cake' (2018) - opnieuw met Steve Albini achter de knoppen - werd al met open armen ontvangen door Dansende Beren: " 'My Cake' is gestructureerde chaos die furieus en overweldigend tegelijk is". Het nieuwe album komt uit in maart 2019.

Nele, Jacques en Dave zijn PEUK . Elk apart doen ze nog vanalles (Evil Superstars, Millionaire, Heisa, ...), maar samen staan ze garant voor pisnijdige sludge pop met een stevige Riot Grrrl aan het hoofd. Naam en faam werden verworven met een jaar van zinderende optredens en een in recordtempo uitverkochte EP. Nu volgt de titelloze debuutplaat op Fons Records!

PERRO is één van de vaandeldragers van een hele generatie van Spaanse bands. De sound van Perro is uniek én herkenbaar: een brouwsel van stampende punk, kraut, rock en tropische vibes met een onmiskenbare nineties feel a la Fugazi, Dinosaur Jr. en Guided By Voices.


Cocaine Piss(BE)

Luikse helse punkband met korte nummers en groot potentieel. Klinkt als Dead Kennedy’s en Melt Banana die samen een riot girl band starten en 1' en 20" samen spelen.

Lees meer

Peuk(BE)

PEUK: elk apart doen ze nog vanalles (misschien zeggen Evil Superstars, Millionaire of Heisa u iets?), maar samen staan ze garant voor pisnijdige sludge pop met een stevige Riot Grrrl aan het hoofd.

Lees meer

Perro(ES)

De sound van Perro is uniek én herkenbaar: een brouwsel van stampende punk, kraut, rock en tropische vibes met een onmiskenbare nineties feel a la Fugazi, Dinosaur Jr. en Guided By Voices.

Lees meer
Cocaine Piss+ Peuk, Perro
do 18.04
Koop tickets
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 12
Avondkassa
€ 15