Isbells

+ Catbug

Met Isbells maakt singer-songwriter Gaetan Vandewoude sinds 2008 sobere, breekbare folksongs. Hun succes overtrof landsgrenzen en verwachtingen: nummers schopten het tot de soundtrack van Grey's Anatomy en Hawaii Five-O, tot tune van een wereldwijde Trivago-reclame, single 'Dreamer' bereikte al 58 miljoen streams op Spotify, ... De concertzalen werden steeds groter en de band tourde in Europa en Azië. 

Na Isbells (2009) en Stoalin' (2012) kwam derde album Billy uit in een moeilijk periode: in het hoofd van Vandewoude woedde een storm. In 2017 bracht Isbells een gelimiteerde 10" uit, waarop hij nummers opnam temidden de Italiaanse natuur: een mentale pitstop, schrijft daMusic. Nu is het tijd voor een volwaardig vierde album; op 1 november werd alvast single 'Looking For The Beauty In The World' stilletjes losgelaten.

Support act is Catbug. Catbug is de nom de plume van ​Paulien Rondou​, vierentwintig en de huidige winnares van ‘​De Zes​’: het Antwerpse provinciale pop -en rockconcours.  

Catbug(BE)

Catbug is de nom de plume van ​Paulien Rondou​, vierentwintig en de huidige winnares van ‘​De Zes​’, het Antwerpse provinciale pop -en rockconcours.

Lees meer

Isbells(BE)

Rustieke folk met echo's uit de sixties, akoestische instrumenten en meerstemmige samenzang. Het titelloze debuut van de band werd bij ons met goud bekroond en oogstte lof in diverse buitenlanden.

Lees meer

Videos

Isbells+ Catbug
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 16
Avondkassa
€ 19