Faded: San Holo

Hij is een van de luchtverfrissers van de Electronic Dance Music oftewel EDM. Sander van Dijck, want zo heet San Holo echt, uit Zoetermeer maakte jarenlang dreunende future bass, met synthesizers als straalmotoren en bassen die dwars door de onderbuik ploempen, maar tegenwoordig verstopt hij in die dreunende dance heel geniepig best breekbare en gevoelige popliedjes. Eigenlijk maakt San Holo gewoon ‘indie-EDM’. En wie zijn debuutplaat met de toepasselijke titel Album 1 opzet, begrijpt die genre-aanduiding onmiddellijk.

Met zijn wonderlijke mix van bombastische dance en melodieus verzorgde indie-met-gitaartjes gaat San Holo nog heel ver komen, voorspellen wij u. Daarvoor hoef je alleen maar naar het ultra-aanstekelijke Everything Matters (When it Comes to You) te luisteren. Of naar het kalmerende liefdesliedje Brighter Days, dat hij opnam met de Britse zanger Bipolar Sunshine.

STYLISTIC(BE)

DJ die urban genres exploreert en al heel wat knallende sets neerzette. (RED BULL - CHARLATAN - DOUR FESTIVAL - LES ARDENTES - DESPERADOS - FEEST IN HET PARK ...)

Lees meer

Taska Black

The Antwerp based producer Taska Black utilizes an organic warmth in tandem with raw, heart-pumping melodies.

Lees meer

    San Holo

    San Holo omschrijft zichzelf als een gitaarfreak die elektronische muziek produceert. Hij is bekend van zijn remix 'The Next Episode' van Dr. Dre. met 179 miljoen views op Youtube.

    Lees meer

    Videos