Mr. Scruff: All Night Long

Onze favoriete dj is terug van weggeweest! Mr. Scruff staat al jaren bekend als notoire digger, muziekfreak, producer, theemaker,  paradepaardje van het Ninja Tune label én als één van 's werelds beste dj's. Maar wat Mr. Scruff zo speciaal maakt, zijn de nachtenvullende dj sets waarin hij probleemloos schakelt tussen latin, afro, jazz, reggae, hiphop, house, broken beats, dubstep en UK bass. Afgelopen zomer kreeg hij niet voor niets de zogeheten 'legend slot' toegewezen op Dekmantel, zowat het meest prestigieuze dance festival van vandaag. 

Mr. Scruff zal in Vooruit traditiegewijs 6u lang de concertzaal vullen met zijn heerlijke muziekselectie.  Hij speelt van zodra de deuren opengaan.  Zijn trouwe compaan Liquid Brother mag de kers op de taart zetten tijdens het laatste uur.  

Mr. Scruff(UK)

Platenmaker en paradepaardje van het Engelse Ninja Tune Label, bekend van hits als ‘Get A Move On’ en ‘Get On Down’, met een heerlijk eclectische muzieksmaak. Illustreert altijd zijn eigen...

Lees meer

Dj Liquid Brother

Vaste dj van Vooruit Café, programmamaker bij Urgent.fm (Gravity Grooves) en tevens een vaste waarde in de Vlaamse DJ-wereld.

Lees meer

Videos

Mr. Scruff: All Night Long
Deuren
22:00
Voorverkoop
€ 13
Avondkassa
€ 16