Ertebrekers

+ Dries Van Haute

'De zji', de eerste single van Ertebrekers, werd voor het eerst de ether in gestuurd in 2016. "De ode aan de zee was al mooi, maar klinkt live nog veel mooier. Een parel", zo ontving Studio Brussel het nummer. Het debuutalbum Otel werd al even enthousiast onthaald door de pers.  

Ondertussen is het 2019. Flip Kowlier, Peter Lesage en Jeffrey Bearelle staken afgelopen zomer de koppen opnieuw bij elkaar, wisselden muzikale ideeën uit ("Plots kwam Jeffrey af met wel 50 demo's. Ideetjes, zei hij" – dixit Kowlier), dronken koffie, kregen zin in ijs en gingen aan het werk. Het resultaat? Een nieuwe plaat: Crème. Die verscheen op 8 maart, en wordt vergezeld van een reeks clubconcerten. 

Dries Van Haute(BE)

Ooit vormde hij met Jeffrey Jefferson SoulRockAvenue; als beat maker werkte hij samen met Woody Smalls en K1D. Tijd voor een soloproject, met EP Blue Roses.

Lees meer

Ertebrekers(BE)

Ertebrekers (‘Heartbreakers’) is een nieuwe groep uit Gent. Ze heeft zwart bloed (funk, hiphop, soul) en ze drukt zich uit in het West-Vlaams.De drie stichters/voorzangers zijn Jeffrey Jefferson,...

Lees meer

  Videos

  Ertebrekers+ Dries Van Haute
  Uitverkocht
  Deuren
  19:30
  Voorverkoop
  € 16
  Avondkassa
  € 19

  Foto © Alexander Popelier