Lefto & Red Bull Elektropedia present: The Gaslamp Killer (Airplane Mode), Up High Collective

Al meer dan vijf jaar en twintig events lang organiseren we samen met Lefto en Red Bull Elektropedia concerten en feestjes. Hiphop, soul en elektronica uit alle hoeken van de wereld; vaak underground, altijd dansbaar. Het zou ook een samenvatting van The Gaslamp Killer's muziek kunnen zijn. Na een turbulent jaar is GLK opnieuw aan het touren, in Airplane Mode.

Het Leuvense beatcollectief Up High Collective, trendsetter in de Belgische elektronica, zorgt voor het voorprogramma. Hun eerste LP Solitude kwam in februari uit, en klinkt als de soundtrack van Blade Runner, vindt Sasha Van der Speeten in De Morgen

Lefto brengt de Zuid-Koreaanse dj's Jeyon en Maalib mee (360 Sounds).

DJ Lefto(BE)

Aangesloten bij groten zoals Brownswood, !K7, Stones Throw, Jazzy Sport en Appletree Records, heeft Lefto de hele wereld al op zijn grondvesten doen daveren: van Londen tot Tokyo en LA tot Singapore .

Lees meer

Up High Collective(BE)

Up High Collective maakte in 2010 (internationale) furore met 'Blend', die fantastische single met Delv!s. Het nummer werd toen opgepikt door Gilles Peterson voor zijn Brownswood Recordings en dat...

Lees meer

Gaslamp Killer(US)

Dive deep into the healing power of music and dance! William Bensussen én zijn dj-sets hebben een ongeëvenaarde energie. Na een moeilijke periode tourt hij opnieuw, in Airplane Mode.

Lees meer