Mortier

+ Galine

MORTIER is de nieuwe band van Thomas Mortier, bekend van De Ministers Van De Noordzee (radiohit in 2014 met ‘Opa’s Volvo’), Yuko en Douglas Firs. Senne Guns, Nele Paelinck (School Is Cool), Jesse Maes (Sophia, Hypochristmutreefuzz) en Willem-Alexander Langlet (Emma Bale) maken vast deel uit van de band.
Samen brengen ze uitgebeende Nederlandstalige pop die in de oren springt door de luisterrijke melodieën en teksten vol observaties en mijmeringen, in de traditie van Spinvis, Eels en Sparklehorse maar ook The Beatles.

Op 15 maart kruipen ze definitief uit hun schulp met Mortier (Mayway Records), een sprankelende plaat vol betoverende arrangementen. Op Radio 1 en 2 hoor je alvast singles 'Marie', 'Zoveel Meer' en 'Verhaal Van Karel'.

Galine(BE)

Wat bedoeld was als bescheiden soloproject groeide tot een vijfkoppige band rond de Belgisch-Nederlandse Galine Diana Kuyvenhoven. EP Fabulae kwam eind 2018 uit. Voor fans van Jessie Ware en Låpsley.

Lees meer

Mortier(BE)

Uitgebeende Nederlandstalige pop die in de oren springt door de luisterrijke melodieën en teksten vol observaties en mijmeringen, in de traditie van Spinvis, Eels en Sparklehorse maar ook The Beatles.

Lees meer

Videos

Mortier+ Galine
14.03.19
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 12
Avondkassa
€ 15