Almighty Mighty

Almighty Mighty is de nieuwe superband van Stéphane Misseghers (dEUS) en Michélé De Feudis (Horses on Fire) én: Alan Gevaert (dEUS), Stijn Vanmarsenille, (Future Old People Are Wizards), Emily Vernaillen (Azra) en Ian Clement (Wallace Vanborn).

Enkele jaren geleden werden nummers geschreven zonder doel voor ogen. In een sfeer van afzondering, zonder muzikale grenzen en zo ook met een artistieke vrijheid die je maar zelden tegenkomt. Maar de nummers bleken te goed om te laten liggen. Er werd al snel aan gesleuteld met de strafste muzikanten van het land. Samenwerken werd dan ook het sleutelwoord voor Almighty Mighty. 

Dit jaar zal Almighty Mighty voor het eerst muziek naar buiten brengen. De muziek werd geschreven en gespeeld door klasbakken als Michele de Feudis, Stephane Misseghers, Ian Clement, Alan Gevaert, Reinhard Vanbergen, Charlotte Caluwaerts, Femke De Beleyr, Steven Janssens en Stijn Vanmarsenille. 

Almighty Mighty(BE)

Nieuwe band met Stéphane Misseghers (dEUS), Reinhard Vanbergen (Das Pop), Ian Clement (Wallace Vanborn) en Michélé De Feudis (Horses On Fire). Van dromerige melancholie tot dreunende onrust.

Lees meer
  Almighty Mighty
  do 20.06
  Koop tickets
  Deuren
  19:30
  Voorverkoop
  € 14
  Avondkassa
  € 17