A.A. Bondy

Depressie, paranoia, uitputting, slapeloosheid: de mysterieuze A.A. Bondy heeft er allemaal last van, en maakt er -gelukkig- magnifieke alt.folksongs over. Van 2007 tot 2011 was Bondy goed op weg als singer-songwriter, met drie albums. Na de tour die volgde op de release van zijn excellente derde album Believers verdween hij van de radar. Acht jaar later duikt hij opnieuw op, met een single, 'Images Of Love', en de belofte van een plaat, Enderness, die op 10 mei uitkomt bij Fat Possum. Alles op Enderness werd door Bondy zelf ingespeeld en opgenomen. Droevig detail: één dag na het einde van de opnames van de plaat verwoestte een bosbrand Bondy's huis in California. 

De tekst die het nieuws van Bondy's nieuwe plaat en tour vergezelt, leest als een stukje van Hunter S. Thompson. Lees het bij de artiestenpagina hieronder.

DJ van Troje(BE)

DJ van Troje a.k.a. Bart Van Aken is de oprichter van de populaire Gentse boekhandel Het Paard Van Troje.

Lees meer

A.A. Bondy(US)

Nobody remembers if Gladys Broussard won the bingo game by going across or down. She might have even won by going diagonal, which has always been kind of like cheating to me. Anyhow, (...)

Lees meer

Videos

A.A. Bondy
23.05.19
Deuren
20:00
Voorverkoop
€ 11
Avondkassa
€ 14