Mild Orange + R.O x Konoba

Een double bill van zomerse melodieën bij de ondergaande zon op DOK: check!

Het Nieuw-Zeelandse dreampopband Mild Orange bracht in 2018 uit het niets zijn zelfgeproducete debuutalbum Foreplay uit. Dat bleek een schot in de roos, met twee uitverkochte tournees in thuisland Nieuw-Zeeland. De wereldwijde belangstelling voor de zonnige single 'Some Feeling' deed de band dromen van een internationale tournee: in mei is het zover. Zoete, relaxte gitaarpop die zomerse vibes oproept, catchy maar niet afgelikt. "Melt with us"!

In 2015 werkten de Belgen R.O en Konoba voor het eerst samen: het nummer 'On Our Knees' verzamelde intussen 40 miljoen streams. Na de release van EP Elle in 2018 begonnen ze aan Project 10: tien maanden lang reisden ze naar tien landen, en namen er telkens een nummer op. R.O zorgt voor de productie, met rijke beats en synths; van Konoba komen de melodieën, melancholisch én catchy. 'I Can Feel It All', opgenomen tijdens hun maand in Polen, is hun recentste single. Voordien releasten ze al 'Red Dress' (Italië) en 'Roll The Dice' (Roemenië). Het volledige album 10 komt op 5 mei uit; dit concert is hun release party.

R.O X KONOBA(BE)

Het geheel is groter dan de som van de delen. Dat bewijzen deze twee muzikale genieën, die met hun PROJECT 10 de wereld (letterlijk) veroveren.

Lees meer

Mild Orange(NZ)

"Melt with us", vraagt dit viertal uit Nieuw-Zeeland. Relaxte gitaarpop, catchy maar niet afgelikt, die vanaf de start een fikse internationale aanhang kreeg.

Lees meer

Videos

Mild Orange + R.O x Konoba
11.05.19
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 15
Avondkassa
€ 18

DOKbox is een overdekte locatie in openlucht. Er is een ongenummerde tribune achteraan en staanplaatsen vooraan. Op frisse lenteavonden kan een dekentje deugd doen.