Big Next: Lowly

+ River Into Lake

Omwille van onvoorziene omstandigheden wordt dit concert geannuleerd.

De Deense dreampopband Lowly bracht op 12 april tweede album Hifalutin uit bij Bella Union. De opvolger van Heba heeft grote schoenen te vullen: dat debuutalbum werd alom geprezen om zijn volwassen sound, die deed denken aan Radiohead en Fear Of Men. 

De eerste track uit Hifalutin is het warme triphopnummer 'Baglaens' en kreeg onmiddellijk de volle aandacht van Stereogum. Het album werd opgenomen in een magazijn buiten Aarhus, waarbij microfoons in hoekjes en spleten van de grote ruimte opgesteld werden. Het resultaat is een modern popalbum, van delicaat tot robuust, van een vijftal dat graag grenzen verlegt. 

Support komt van River Into Lake, een band afkomstig uit het Brusselse die indie-pop met synths combineert. Het album Let The Beast Out combineert analoge synths, drums en akoestische instrumenten, Pop en Jazz harmonieën, een string kwartet en veel liefde.

Lowly(DK)

Deense vijfkoppige noisepopband die al flink overtuigde met debuut Heba. "It's a remarkable debut, it doesn’t sound like anyone else, it sounds like Lowly, who on Heba are a band on top of their game"

Lees meer

Videos

Big Next: Lowly+ River Into Lake
19.04.19
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 11
Avondkassa
€ 14

Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 15 maar om 11:00.