Consouling presents: Snailking, Psychonaut, Iron Pike

Consouling en Democrazy trappen een samenwerking in gang!

Het Gentse Consouling omvat een label (Consouling Sounds) en een platenzaak (Consouling Store). De focus ligt op doom, postrock, drone en ambient, maar belangrijker dan genregrenzen is de aandacht voor kwaliteit en esthetiek.
Voor deze eerste samenwerking met Democrazy kiest Consouling voor het Zweedse Snailking, dat in 2014 Storm uitbracht op Consouling Sounds. Het is van dat jaar geleden dat Snailking op een Belgisch podium stond; de band zal bovendien nieuwe nummers spelen op 9 mei. PSYCHONAUT trok dan weer de aandacht met zijn zelf uitgebrachte debuutalbum Unfold The God Man. Consouling ondersteunt hen en een samenwerking staat gepland. Omdat Snailking op tour is met Iron Pike, vervolledigt deze Zweedse doom/sludgeband ook onze line-up.

Iron Pike(SE)

Doom/sludgeband met leden van punk- en hardcorebands The Arson Project, Trophies en The FuckYouFingers: "like a bitter punch to the face in slow motion". Twee EP's hebben ze al, debuutalbum volgt.

Lees meer

PSYCHONAUT(BE)

Mechels postmetalcollectief dat met 'Unfold The God Man' (2018) misschien wel dé Belgische metalplaat van 2018 uitbracht, in eigen beheer. Consouling ondersteunt het album; een samenwerking volgt.

Lees meer

Snailking(SE)

"The only sludge band you need in your life" (Metal Injection). Deze Zweden brachten in 2014 'Storm' uit op Consouling Sounds. Op deze eerste Belgische show sinds 2014 brengen ze nieuwe nummers mee.

Lees meer
Consouling presents: Snailking, Psychonaut, Iron Pike
09.05.19
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 13
Avondkassa
€ 16