Black Box Revelation

+ Ratmosphere

Wat zou in godsnaam de volgende stap van Black Box Revelation zijn na een muzikaal avontuur van bijna tien jaar, drie albums vol krachtvoer en een handvol radio hits, na het platspelen van prestigieuze podia in binnen- en buitenland, voorprogramma’s van o.a. Meat Puppets, Beady Eye, Jane’s Addiction en Iggy Pop, een opwindende tour door de US, het opnemen in L.A. met producer Alain Johannes (Queens Of The Stone Age), het opduiken van hun muziek in tv-series (Sons of Anarchy, True Blood) en een gastoptreden in David Letterman’s Late Show? Gewoon een steengoed nieuw album afleveren, natuurlijk.

Tattooed Smiles is de langspeler die Jan Paternoster & Dries Van Dijck enkel hier en nu konden schrijven. Het werd een krachtige & emotionele plaat, die de brute schoonheid van hun heimat Brussel omarmt. Jan en Dries bewijzen eens te meer hun muzikale veelzijdigheid met samenwerkingen met onder andere Roméo Elvis en Seasick Steve. Daarbij verliezen ze uiteraard hun onnavolgbare sound en gevoel voor old-school Amerikaanse blues niet uit het oog.

Support act is Ratmosphere, het project van broers Serruys, ontstaan in een afgelegen boswachtershuis. Aan de basis liggen nostalgische lo-fi synths, doffe drumbeats, disco-esk baslijnen afgekruid met nonchalante vocals en hier en daar een pittige gitaarlijn. 

Ratmosphere(BE)

Ratmosphere's sound is opmgeven door nostalgische lo-fi synths, doffe drumbeats, disco-esk baslijnen afgekruid met nonchalante vocals en hier en daar een pittige gitaarlijn.

Lees meer

Black Box Revelation(BE)

Onze favoriete Brusselse rockers are back, baby! Hun kerverse 'Tattooed Smiles' is een krachtige & emotionele plaat, die de brute schoonheid van hun heimat Brussel omarmt.

Lees meer

Videos

Black Box Revelation+ Ratmosphere
Uitverkocht
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 26
Avondkassa
€ 29