Mauro Pawlowski Solo

+ Echo Beatty

Mauro Pawlowski kennen we allemaal van Evil SuperstarsHitsville Drunks, Gruppo Di Pawlowski, Mauro & The Grooms of van één van zijn andere (ruwe schatting: een 30-tal) projecten. Het kost alvast weinig inlevingsvermogen om te stellen dat hij allesbehalve een one trick pony is. Na het ontbinden van Evil Superstars concentreert hij zich voornamelijk op Mitsoobishy Jacson en Kiss My Jazz. In 2001 brengt hij zijn eerste soloplaat Songs From a Bad Hat uit. Na vele omzwervingen belandt hij in 2004 bij dEUS, maar die periode is sinds vorig jaar ook al weer afgesloten. Als Maurits Pauwels bracht hij recent de prachtige single “Zeven Lijken In Brussel-Noord” uit. 

Op DOK brengt hij 'The Best Of Mauro Pawlowski'. Wat hij precies zal uitsteken op het podium kunnen we moeilijk voorspellen. Dat het de moeite zal zijn kunnen we nu al garanderen.

Support act is Echo Beatty, pop noir uit Antwerpen, 'ergens tussen psychedelica, blues en wringende pop in' , aldus De Morgen. Experimentele pop met repetitieve drums en gitaren, en de stem van Annelies Van Dinter die je tot op het bot raakt. 

Echo Beatty(BE)

Echo Beatty is een pop noir-band uit Antwerpen, 'ergens tussen psychedelica, blues en wringende pop in' (De Morgen). Experimentele pop met repetitieve drums en gitaren, en de stem van Annelies Van...

Lees meer

Mauro Pawlowski(BE)

Mauro Pawlowski kennen we allemaal van Evil Superstars, Mauro & The Grooms, Maurits Pauwels of van één van zijn andere (ruwe schatting: een 50-tal) projecten.

Lees meer
  Mauro Pawlowski Solo+ Echo Beatty
  21.06.19
  Deuren
  19:30
  Voorverkoop
  € 9
  Avondkassa
  € 12