Stef Kamil Carlens

+ Catbug

Stef Kamil Carlens heeft niet stilgezeten na zijn doorbraak met dEUS in de jaren ’90. Met Moondog Jr. en Zita Swoon bracht hij twaalf albums uit en speelde honderden concerten doorheen Europa. Hij is ook beeldend kunstenaar, producer, componist van film- en theatermuziek en maakte met Zita Swoon Group een aantal eigenzinnige voorstellingen.

Met Stuck In The Status Quo (2017) maakte Stef Kamil Carlens zijn rentree in het popcircuit, een terugkeer naar de pure muzikale schoonheid die we kennen van het Zita Swoon-oeuvre. In het najaar van 2019 verschijnt zijn tweede soloalbum. Beluister nu al de nieuwe single:  ‘Making Butter, Baking Bread’. Op het podium brengt hij nieuw en oud werk uit zijn uitgebreide repertoire, van melancholisch tot superfunky.

Support act is Catbug, de nom de plume van de vijfentwintig jarige Paulien Rondou. Haar debuutplaat Universe (2018, Illuminine Records) gooide meteen hoge ogen. Ze speelde reeds support voor o.a. Peter Broderick, The Bony King of Nowhere en Isbells. 

Catbug(BE)

Catbug is de nom de plume van ​Paulien Rondou​, vierentwintig en de huidige winnares van ‘​De Zes​’, het Antwerpse provinciale pop -en rockconcours.

Lees meer
Stef Kamil Carlens+ Catbug
Uitverkocht
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 22
Avondkassa
€ 26