Stef Kamil Carlens

+ Catbug

Stef Kamil Carlens heeft niet stilgezeten na zijn doorbraak met dEUS in de jaren ’90. Met Moondog Jr. en Zita Swoon bracht hij twaalf albums uit en speelde honderden concerten doorheen Europa. Hij is ook beeldend kunstenaar, producer, componist van film- en theatermuziek en maakte met Zita Swoon Group een aantal eigenzinnige voorstellingen.

  Drie jaar na zijn door pers en publiek gesmaakte terugkeer in het popcircuit met 'Stuck In The Status Quo’ heeft Stef Kamil Carlens zijn tweede soloalbum klaar. Hij nam 'Making Sense Of ∞’ (Making Sense Of Infinity) op in z’n eigen Rabbit Field Studio in Hoboken en werkte de plaat daar ook volledig af. De sound van het album echoot die van zijn voorganger, maar is ritmischer, bij momenten zelfs ronduit funky.  

Op het podium brengt hij nieuw en oud werk uit zijn uitgebreide repertoire, van melancholisch tot superfunky.


Support act is Catbug, de nom de plume van de vijfentwintig jarige Paulien Rondou. Haar debuutplaat Universe (2018, Illuminine Records) gooide meteen hoge ogen. Ze speelde reeds support voor o.a. Peter Broderick, The Bony King of Nowhere en Isbells. 

Catbug(BE)

Catbug is de nom de plume van ​Paulien Rondou​, vierentwintig en de huidige winnares van ‘​De Zes​’, het Antwerpse provinciale pop -en rockconcours.

Lees meer

Stef Kamil Carlens(BE)

Stef Kamil Carlens werkt 30 jaar na zijn debuut zijn 20ste album af. Verwacht alles van rauwe blues, speelse theatraliteit, doorvoelde melancholie tot super-funky escapades.

Lees meer

Videos

Stef Kamil Carlens+ Catbug
Uitverkocht
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 22
Avondkassa
€ 26