Brihang

+ IKRAAAN

Sinds het verschijnen van zijn debuutalbum zolangmogelijk in 2016, wordt Brihang alom geprezen als één van de interessantste stemmen van zijn generatie. Verwachtingen over nieuw werk zijn hooggespannen, dus het moet niet verbazen dat hij in de voorbije jaren nauwgezet bouwde aan een opvolger. Die tweede plaat belooft te staan als een huis. Nu de fundamenten daarvan intussen stevig in de grond verankerd zijn, leidt Brihang ons op vooruitgeschoven single 'Steentje' al een eerste maal rond in zijn bouwwerk. Over een uitgepuurde en unieke sound horen we Brihang op geheel onnavolgbare wijze reflecteren over het steentje in zijn schoen: wat voor anderen hooguit een hinderlijk nevenverschijnsel zou vormen, is voor hem dan weer een aanleiding om scherpzinnig te reflecteren over de zin en de onzin van het bestaan.

Brihang bouwt intussen verder aan zijn tweede plaat, die in het najaar het licht zal zien, maar 'Steentje' stilt intussen nog even de honger. Zijn concert in de Ancienne Belgique verkocht in een week uit. Niet twijfelen dus!

Supportact: IKRAAAN, een 21-jarige R&B, hip hop, neo-trap soul zangeres, rapper én songwriter uit Mechelen.

IKRAAAN(BE)

IKRAAAN: een 21-jarige R&B, hip hop, neo-trap soul zangeres, rapper én songwriter uit Mechelen.

Lees meer

Brihang(BE)

Atypische hiphop uit Knokke. Zijn laatste album 'Zolangmogelijk' is meer poëzie dan macho, en live houdt hij van experiment.

Lees meer

Videos

Brihang+ IKRAAAN