Asphalt: Open Air

Cosmo Vitelli, Max Abysmal, Woody'92, Blanca

Na de donkerste hoeken van de dansvloer te hebben gezien met Vladimir Ivkovic, trekken we op 30 mei (feestdag!) richting Tuin Van Heden voor de groenste Asphalt-editie tot nu toe. Cosmo Vitelli, labelbaas van I'm a Cliché, draait al mee sinds het gouden tijdperk van de Franse elektronische muziek in de '90. Tegenwoordig brengt hij de ene na de andere klepper uit op labels als Ivan Smagghe's Les Disques de la Mort, Kompakt, I’m a Cliché, DFA, Malka Tuti, … . Als dj krijgt hij nog steeds clubs en festivals over de hele wereld op de knieën. 

Max Abysmal is al een tijdje kind aan huis bij Red Light Radio, Safe Trip en Dekmantel. De School en Garage Noord haalden hem binnen als resident dj, op Dekmantel Festival gooide hij hoge ogen met zijn veelzijdige Boiler Room set. Woody'92 is een graag geziene gast in clubs als Bar, Garage Noord en De School.  Zijn dj-sets slepen je mee in een unieke sound vol ambient, trippy electronica, rituele drums en sloom pompende goa.  

Cosmo Vitelli(FR)

De Parijse dj / producer / labelbaas Cosmo Vitelli begon in de jaren ’90 tijdens het gouden tijdperk van de Franse electronica. Tegenwoordig speelt hij clubs over de hele wereld plat.

Lees meer

Max Abysmal(AU)

Max Abysmal is één van dé aanstormende talenten van het moment. Deze dj / producer is al een tijdje kind aan huis bij de zielsverwanten van Red Light Radio, Safe Trip en Dekmantel.

Lees meer

Woody'92(NL)

Woody'92 toonde onlangs op Boiler Room waarom hij plots alomtegenwoordig is. Zijn sets zijn slepen je mee in een unieke sound vol ambient, trippy electronica, rituele drums en sloom pompende goa.

Lees meer

Blanca(BE)

Blanca is het duo achter de Gentse Asphalt parties. Verwacht een lading freaky disco, EBM, wave, 90's rave en afro rhythms.

Lees meer

Videos