Hydrogen Sea

+ Camille Camille

Hydrogen Sea breidt uit, maar boet niet in aan intensiteit. Met nieuw album Automata verbreken Birsen Uçar en Pieterjan Seaux de banden met hun computer en hijsen ze drie nieuwe bandleden aan boord. 

Automata zag eind 2017 het licht in het Antwerpse kunstencentrum deSingel. Met de fysieke en creatieve aanwezigheid van Patricia Vanneste (Balthazar), Joris Caluwaerts (STUFF.) en Steven Van Gelder (Tout Va Bien) veranderde Hydrogen Sea haast meteen van gedaante. Eerste single ‘Flogsta’ richt zijn vizier op het hart en de heupen. Synths, drums, viool en Uçars stem smelten samen tot een geheel dat tegelijk warm en koud, groot en klein, speels en timide klinkt. 

Op sprankelende tweede single ‘Blackest Skies’ zindert het opwindende en tedere verhaal van twee mensen, gebonden door een epische liefde die ruimte en tijd overstijgt. 

Camille Camille

Camille Camille: de jonge vrouw indruk maakte tijdens haar deelname aan De Nieuwe Lichting 2019. Haar zachte stem en dromerig oeuvre brengen je al gauw naar hogere sferen.

Lees meer

Videos

Hydrogen Sea+ Camille Camille