The Colorist Orchestra & Gabriel Rios

+ Keto

The Colorist Orchestra heeft een even simpel als geniaal uitgangspunt. Met zelfgemaakte instrumenten en een fascinatie voor nieuwe registers en klankkleuren werken ze samen met telkens andere artiesten, zoals Emiliana Torrini, Lisa Hannigan en Howe Gelb. Bestaande songs kleu­ren ze eigenzinnig opnieuw in.

Humo beloonde The Colorist Orchestra & Emiliana Torrini met een mooie 3,5 op 5. "Achtkoppig kamerorkest The Colorist doet - met muziektuigen van eigen makelij - het oeuvre van de Italiaans-IJslandse zelfs sprankelen als nooit tevoren", klinkt het.

Dit keer nodigen ze songschrijver en wereldburger Gabriel Rios uit. Geliefde songs en oude favorieten krijgen een nieuw sprankelend jasje.

Supportact: Keto is het dromerige alias van de Britse singer-songwriter Leah Sanderson, die aan de slag gaat met de 21ste-eeuwse folktraditie. Het levert haar lof op van artiesten als Low, Aldous Harding, Julia Jacklin en Simone Felice. Met haar debuut Blackened Pool presenteert ze een collectie van tijdloze, eerlijke, minimalistische songs.

Keto(UK)

Keto is het dromerige alias van de Britse singer-songwriter Leah Sanderson, die aan de slag gaat met de 21ste-eeuwse folktraditie.

Lees meer

  Videos

  The Colorist Orchestra & Gabriel Rios+ Keto
  Uitverkocht
  Deuren
  19:00
  Voorverkoop
  € 23
  Avondkassa
  € 28