Big Next: Dumb + Stef Chura

Dumb: catchy postpunk uit Vancouver, met sinds de start in 2015 al 3 EP's en 3 LP's achter de kiezen. Op 1 april deelde de band een eerste nummer uit de vierde LP, Club Nites, die op 7 juni uitkomt bij het onafhankelijke en gerespecteerde Canadese label Mint Records. Dumb hoort thuis in het kamp van de rammelende postpunk van the Minutemen, Pylon en Parquet Courts, met een zwak voor pop. 

Stef Chura, indierocksinger-songwriter uit Detroit, brengt een mix van alt-rock en garage pop. Ze weigert elk compromis, met een onweerstaanbaar eigenzinnige sound als gevolg.  Pitchfork gaf Midnight een mooie 7,6/10: "When she sings, she sounds as self-assured as PJ Harvey and as liberated as Alanis Morissette."  Indiestyle noemt het album "een intense brok energie". Voor fans van Soccer Mommy, Courtney Barnett, Car Seat Headrest en Anna Burch! 

Stef Chura(US)

Stef Chura brengt een mix van alt-rock en garage pop. Voer voor fans van Soccer Mommy, Courtney Barnett, Car Seat Headrest en Anna Burch!

Lees meer

Dumb(CA)

Catchy postpunk uit Vancouver: Dumb! De band hoort thuis in het kamp van de rammelende postpunk van the Minutemen, Pylon en Parquet Courts, met een zwak voor pop.

Lees meer

Videos