Luka Bloom

30 Years Of 'Riverside'

Wegens de covid-maatregelen moeten we voor onbepaalde duur de deuren sluiten. Dit concert werd verplaatst naar deze nieuwe datum. Gekochte tickets blijven geldig, ticketkopers worden per mail op de hoogte gebracht. 

Luka Bloom heeft in de Lage Landen een bijzonder trouw publiek opgebouwd. In 1990 bracht hij Riverside uit, het album waarmee alles begon. De dertigste verjaardag van dit album kan hij niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Luka nodigt zijn publiek dan ook graag uit om samen met hem te vieren. Verwacht een avond vol fijne anekdotes, extra aandacht voor de nummers op Riverside en het beste uit zijn volledige oeuvre.

Het leven en werk van Luka Bloom zijn gekenmerkt door woorden, gedragen door de melodieën die zijn hart hem ingeeft. Zijn kracht en charme herbergen zich nog steeds in de manier waarop hij zijn publiek kan verbinden met alle blootgelegde emoties in zijn muziek. Gewapend met zijn akoestische gitaar en zijn geweldige stem steekt Luka Bloom elk publiek in zijn achterzak. De Ierse singer-songwriter intrigeert met een bijzonder gitaargeluid, want soms klinkt het alsof er een veelvoud aan gitaristen op het podium staat. De songkeuze blijft altijd interessant, met naast veel eigen klassiekers ook zorgvuldig uitgekozen covers.

Luka Bloom(IE)

Luka Bloom is een Ierse singer-songwriter die gewapend met zijn stem, akoestische gitaar en gevoelens zijn publiek inpakt.

Lees meer

Videos

Luka Bloom30 Years Of 'Riverside'
Uitverkocht
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 30,25
Avondkassa
€ 35

Om ons publiek en artiesten te beschermen tegen het coronavirus werden alle voorstellingen tot en met 5 april gecanceld. We bekijken per voorstelling of deze wordt uitgesteld of geannuleerd.  Het uitverkochte concert van LUKA BLOOM op 26 april '20 werd verzet naar 13 november om 20u00.

 Alle tickethouders worden automatisch naar de nieuwe datum verzet met het behoud van de genummerde plek. Dus uw reeds aangekocht ticket(s) en stoelnummer(s) blijven geldig!