Droeloe

+ Cella

De Nederlandse Vincent Rooijers en Hein Hamers maken met Droeloe future bass met catchy melodieën en stevige percussie, die sterk verweven is met het artwork (check hun galerij!). Droeloe kwam in 2016 in het vizier van San Holo, die hen op zijn bitbird-label tekende. Wat volgde was een stroom singles als 'zZz' en 'Make My Day' en samenwerkingen (met San Holo, Belle Doron en Nevve, op labels als Lowly Palace en Monstercat). In 2017 kwam EP A Moment In Time uit, met singles 'Kintsugi' en 'Running Away'. De EP kreeg 25 miljoen streams op Spotify in zijn eerste jaar. In 2018 volgden singles met Nevve ('Backbone') en met Sem ('Facing The Sea'), en EP 'The Choices We Face'. Nu is ook hun nieuwe EP ‘A Promise is Made’ uitDroeloe stond intussen ook al Bonnaroo, Lollapalooza en Tomorrowland. Hoog tijd vooreen passage bij Democrazy. 


Cella is een jong talent uit de electronische muziekscene van Zurich. Zijn beats gaan van trap tot future bass, zijn sound van melancholische songs tot disharmonische jazz. Eentje om in de gaten te houden! 

Cella(CH)

Cella is een jong talent uit de electronische muziekscene van Zurich. Zijn beats gaan van trap tot future bass, zijn sound van melancholische songs tot disharmonische jazz.

Lees meer

Droeloe(NL)

Het Nederlandse duo is wereldwijd geliefd om hun dikke percussieve sound ergens in het midden van Future Bass en Trap.

Lees meer

Videos

Droeloe+ Cella
23.11.19
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 14
Avondkassa
€ 17

Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 31 mei om 10:00.