Democrazy op Copacobana

Heisa, Julien Firmin, Reena Riot, Rheinzand, Vito

Copacobana luidt traditioneel het begin van de zomer in. Vele Gentenaars zakken dan af en ook Muziekclub Democrazy wil haar/zijn steentje bijdragen aan dit fijne festival. We zijn heel vereerd dat we als programmator en curator van ons eigen podium mogen ‘optreden’. Bands podiumkansen geven op tal van locaties, is nu eenmaal wat we doen!

Op Copacobana trekken we resoluut de kaart van pop en rock in de brede zin van het woord: we kozen voor Gentse bands Julien Firmin, Heisa, Vito, Rheinzand en Reena Riot.

Dank u wel, Copacobana, voor de geboden kans!

Julien Firmin(BE)

Julien Firmin serveert een rauwe, prikkelende sound door middel van een strakke regie van stem en gitaarwerk.

Lees meer

HEISA(BE)

Heisa creëert songs met dynamische architecturen, gelaagde harmonieën en verrassende ritmes met een serieuze hoek af, maar blijft altijd ‘catchy as fuck’.

Lees meer

Vito(BE)

Vito brengt belgicana: een energieke, melancholische mix van Patti Smith & Kurt Vile, maar dan in de discotheek na sluitingstijd.

Lees meer

Reena Riot (BE)

Naomi Sijmons laat zich omringen door topmuzikanten en bloeit open: zeven jaar na Humo's Rock Rally, langs hobbelige paden, is er het prachtdebuut van Reena Riot, Nix. Onheilspellend en ongepolijst.

Lees meer

Rheinzand(BE)

De Deense labelbaas van Music For Dreams hoorde het nummer 'Blind' bij dj Harvey in Ibiza en sprong in zijn vliegtuig om de band te tekenen ... Begeef u alvast naar de dansvloer!

Lees meer
Democrazy op CopacobanaHeisa, Julien Firmin, Reena Riot, Rheinzand, Vito
29.06.19