Fulco + Mauro Pawlowski

Op zijn eerste soloplaat bezingt FULCO de alledaagse waanzin. De Gentse Nederlander speelde al bij BeraadGeslagen, STADT en De Beren Gieren, maar werkte in tussentijd voortdurend aan negen pakkende nummers. Denk aan kleurrijke synths en lekkere drums. Veel melodie en zelfs post-punk. Met voorbeelden als Connan Mockasin, Alabama Shakes, Sly & The Family Stone en Mac DeMarco. Een losgeslagen muzikaliteit en een heerlijk rijke taal zorgen ervoor dat FULCO een pracht van een Nederlandstalige popplaat heeft gemaakt. Beluister tweede single 'Grensdorp', een echte popsingle volgens het boekje die baadt in nostalgie. 

FULCO speelde 2 shows deze zomer: Down The Rabbit Hole en Pukkelpop. En of hij geslaagd was voor de test. Focus Knack gaf hem alvast ★★★★: “Fulco bewees dat het kan, entertainen zonder constant te willen pleasen. Zet uw radar scherp en ga deze man zo snel mogelijk checken.”

Vervoegt de line-up: 's lands meest gewilde, gewaagde en gerespecteerde muzikant / artiest Mauro! We kennen hem allemaal van Evil Superstars, Hitsville Drunks, Gruppo Di Pawlowski, Mauro & The Grooms of van één van zijn andere (ruwe schatting: een 30-tal) projecten. Het kost alvast weinig inlevingsvermogen om te stellen dat hij allesbehalve een one trick pony is. Wat hij deze keer zal doen? Wie zal het zeggen!

Mauro Pawlowski(BE)

Mauro Pawlowski kennen we allemaal van Evil Superstars, Mauro & The Grooms, Maurits Pauwels of van één van zijn andere (ruwe schatting: een 50-tal) projecten.

Lees meer

  Fulco(NL)

  FULCO is een Nederlandse popzanger uit België die in zijn zoektocht naar duidelijkheid vele wegen bewandelt. Hij zingt in het Nederlands.

  Lees meer

  Videos

  Fulco + Mauro Pawlowski
  Deuren
  19:00
  Voorverkoop
  € 12
  Avondkassa
  € 15

  Dit concert is een coproductie van Handelsbeurs en Democrazy.