And So I Watch You From Afar

+ CATALAN!

De Noord-Ierse band And So I Watch You From Afar scheert al jaren hoge toppen. Albums als This is Our Machine, Nothing Can Stop It en All Hail Bright Futures tonen telkens weer de kracht van deze band. Met tomeloze energie brengen ze een slopende mix van instrumentale postrock en complexe mathrock.

Behalve om zijn uitstekende platen hebben ze ook een stevige reputatie opgebouwd met energieke, hyperactieve liveshows als wervelstormen. Essentieel voor fans van Pelican, Mono en Godspeed You! Black Emperor. Dit jaar touren ze ter ere van de tiende verjaardag van hun titelloos debuutalbum, waaruit ze heel wat nummers brengen!

Support act is Catalan! Axis Of werd ooit omschreven als "The most exciting band to come out of Northern Ireland, possibly ever ”. De schok was dan ook vrij groot toen bekend werd dat de band na 7 jaar intensief touren de pauzeknop had gevonden. Maar niet getreurd, want met Catalan heeft Alias Of-frontman Ewen Friers een nieuwe weg gevonden om zijn muziek op ons los te laten. Hij verzamelt invloeden uit een brede waaier aan wereldmuziek, hip hop en post-rock. Als extra laag voegt hij ook nog eens een stevige dosis sociaal engagement toe aan zijn eclectische sound. .

I.s.m. MCLX

CATALAN!(IE)

Catalan is het soloproject van Alias Of-frontman Ewen Friers. Met Catalan verzamelt hij invloeden uit een brede waaier aan wereldmuziek, hip hop en post-rock.

Lees meer

Videos

And So I Watch You From Afar+ CATALAN!
23.10.19
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 16
Avondkassa
€ 19