Lawijt III

Mountain Bike, Hypochristmutreefuzz, Youff, King Dick, Charlie & The Lesbians

Als ode aan overstuurde versterkers, kletterende drumpartijen en op hol slagende stembanden programmeren Bart Cocquyt (Pink Room) en Tijl Van de Casteele (Page Down, Whorses) sinds 2018 tweejaarlijks een avond vol compromisloze herrie in de Gentse Centrale. Onder de noemer Lawijt vond het duo een reikende hand van Muziekclub Democrazy. 

Verwacht je aan een avond vol smerige, eigenzinnige en onderbelichte acts. Van rommelende garage tot gierende noise: Lawijt staat garant voor een uppercut van de underground!

Moshi Moshi

Antwerps duo Moshi Moshi draaien het beste van garage, punk, rock ‘n’ roll en new wave.

Lees meer

Charlie & The Lesbians(NL)

Fuzzy punkband uit Eindhoven met nieuwe dubbel-EP Paper Trails Of Happiness. Je hebt frustraties waar je vanaf wil? Charlie & The Lesbians helpt je graag!

Lees meer

King Dick(BE)

Soloproject van Antwerps multitalent Wim De Busser. Vijfde album How To Enlarge Your Penis Naturally At Home For Free kwam in april uit. Noem het lo-fi psych pop, maar liever nog bizar en geniaal.

Lees meer

Mountain Bike(NL)

Mountain Bike werd in 2012 opgericht door ervaren muzikanten met verschillende achtergronden. Ze versmelten popsongs met de kracht en energie van garagerock.

Lees meer

Hypochristmutreefuzz(BE)

Rauw, elektronisch, geflipt vijftal rond de Gentse zanger Ramses Van den Eede. Complexe songs die tegelijk energiek zijn én een sterke melodie hebben: Hypo heeft dat als de beste begrepen.

Lees meer

Youff(BE)

Aftershow van Youff, mét nieuw materiaal! Het noiserockcollectief is een sensatie van energie en testosteron, er raken al eens bandleden gewond tijdens een optreden...

Lees meer

Videos

Lawijt IIIMountain Bike, Hypochristmutreefuzz, Youff, King Dick, Charlie & The Lesbians
16.10.19
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 13
Avondkassa
€ 16