Mooneye

+ Wolker

Mooneye is het solo-project van Michiel Libberecht. Voor zijn eerste EP dook hij een week lang de studio in met Pascal Deweze (Warhaus, Metal Molly, Broken Glass Heroes). De samenwerking leverde een resem prachtig rammelende popliedjes op met de melancholische stem van Michiel begeleid door een akoestische gitaar. 

Zijn debuut-EP zette hem meteen op de kaart in de Lage Landen. Dansende Beren sprak van "Pop met een kloppend hart",  Damusic hield het bij "Indrukwekkend, kristalhelder, meeslepend". Radio-DJ Annemieke Schollaardt (3FM, Radio 2) verkoos in mei zijn debuutsingle 'This Thing' als 'A-plaat van de week' . Begin 2019 werd Mooneye met ‘Thinking About Leaving’ bekendgemaakt als winnaar van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Bevestigen met zijn tijdloze songs deed hij deze zomer op Boomtown. Voer voor fans van Beirut, Fleet Foxes en Kurt Vile!

Support act is Wolker, oftewel Gert-Jan Loobuyck (25), een bedroom producer en -composer uit Gent.

Wolker(BE)

Wolker maakt muziek op een atypische manier, werkt op gevoel en sfeer, bouwt spanningen op en creëert dynamiek met een licht melancholische ondertoon.

Lees meer

Mooneye(BE)

Indierock met elementen uit de folk en country die door een geoliede band wordt vertaald in een opzwepende liveperformance. Mooneye is tegelijk klein en groot, secuur en speels.

Lees meer

Videos

Mooneye+ Wolker
28.11.19
Uitverkocht
Deuren
20:00
Voorverkoop
€ 10
Avondkassa
€ 13