Asphalt: LENA WILLIKENS, JASSS, OKO DJ, BORAT

Na de zomer valt het doek definitief over de meest iconische plekken van Gent. Tijdens het slotweekend verzamelen we voor de allerlaatste keer onder de loods van DOK voor een rave met een absolute killer line-up. 

Lena Willikens is zonder enige twijfel een van de boeiendste dj’s van de laatste jaren. Het vak leerde ze bij cultclub Salon des Amateurs, waar ook Vladimir Ivkovic en Jan Schulte (Bufiman) grootgebracht werden. Zonder zich iets aan te trekken van genres of verwachtingen vuurt ze zowel obscure, donkere platen als opzwepende kleppers af op de dansvloer.  

De Spaanse JASSS stond al op AVA, Sonàr en Primavera, is sinds dit jaar resident bij Rinse FM, draait geregeld samen met beste maatje Avalon Emerson, … om maar te zeggen: het gaat de laatste tijd steil bergop voor haar. Verwacht knetterende acid, EBM en opzwepende techno cuts!  De Parijse OKO dj is actief lid van Brothers From Different Mothers. Haar unieke, eclectische dj-sets worden brachten haar al naar Dekmantel, De School, Boiler Room, Nuit Sonores, ... En eindelijk ook naar Asphalt! Borat is één van dé selectors als honcho van Music Mania. De perfecte dj om de loods van DOK op temperatuur te brengen. 

Videos