Amplo infosessie: Let’s talk money!

Hoe kan ik me laten verlonen in de creatieve- & muzieksector? Een hands-on infosessie georganiseerd door Amplo & Democrazy.

Geld verdienen met je muziek, het is geen gemakkelijke klus. Bovendien moet je van die zuurverdiende centen vaak nog een deel afstaan. Maar hoe kun je je nu eigenlijk 100% legaal laten uitbetalen voor een optreden, een workshop, een job als geluidstechnicus, ...? En hoe zit dat dan precies met btw, belastingen of sociale zekerheid? Wat is voor jou op dit moment in je artistieke parcours het meest interessant: werken via artikel 1 bis, via projectcontracten, via interimcontracten, een structuur oprichten of toch via de kleine vergoedingsregeling? En hoe werkt het 'kunstenaarsstatuut' precies?

Amplo, toonaangevende en betrouwbare HR-partner voor de creatieve sector, legt het je haarfijn uit. Er is ook ruimte voor al jouw vragen, zodat je naar huis gaat met de best mogelijke oplossing voor jouw concrete situatie.

Een must voor iedereen die actief is in de muzieksector, van artiest tot technicus!

Deze sessie is gratis; reserveren is verplicht. Bevestig je aanwezigheid bij Vanessa Blockmans.

Amplo infosessie: Let’s talk money!Hoe kan ik me laten verlonen in de creatieve- & muzieksector? Een hands-on infosessie georganiseerd door Amplo & Democrazy.
26.09.19
Deuren
19:00