Ghostemane

Hiadica Euro Tour

Na een succesvolle tour in de VS brengt Ghostemane zijn liveshow naar Europa! Volledig in touch met zijn duistere kant smeedt hij een angstaanjagende brug tussen hardcore punk, metal en hiphop. Hij verkent occultisme, demonen, seksuele impulsen, dood en verderf in een bevreemdende maar unieke medley van $uicideboy$-achtige rap, black metal productie en uitbarstingen van rauwe emotie.

Ghostemane oftewel Eric Whitney begon zijn carrière bij SchemaPosse, het collectief van onder meer wijlen Lil Peep. Met Pouya bracht hij het nummer '1000 Rounds' uit, dat intussen 17 miljoen keer bekeken werd op Youtube. Zijn bekendste nummer, 'Mercury: Retrograde' zit al aan 54 miljoen op Spotify en 174 miljoen (!) op Youtube.

Zijn releases schipperen heen en weer tussen metal, hardcore en hiphop: N/O/I/S/E uit 2018 deed denken aan de Broken EP van Nine Inch Nails, de Fear Network EP uit 2019 was dan weer vollen bak hardcore en op Opium gaat het er akoestisch aan toe. Hij bracht in 2019 ook al singles uit met Health en Ho99o9.

Voor fans van $uicideboy$ én Nine Inch Nails!

Videos

GhostemaneHiadica Euro Tour
Koop tickets
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 23
Avondkassa
€ 27

Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 13 september om 10:00u.