A Special Night With Brutus

Dit wordt een memorabele avond. En niet alleen omdat Brutus optreedt. De band stoomt een avondvullend programma klaar. Meer info volgt.

Brutus, het power trio Stefanie Mannaerts (drums, zang), Stijn Vanhoegaerden (gitaar) en Peter Mulders (bassist) bracht in 2017 debuutalbum Burst uit en blies iedereen omver, henzelf incluis. Tijdens hun fikse tournee gingen de fans met bosjes overstag, onder meer Lars Ulrich (Metallica), Simon Neil (Biffy Clyro) en Deftones! 

Tweede album Nest is uit sinds eind maart, en zet alweer een overtreffende trap vooruit. Stereogum is er volledig zot van, en hun passage op Pukkelpop afgelopen editie was een schot in de roos. 

"Stefanie Mannaerts zoog weer alle aandacht naar zich toe. Terecht: haar ritmes klonken alsof de barbaren er nu écht aan zaten te komen en als ze zong, scheurde de hemel open. Maar het zou doodzonde zijn om gitarist Stijn Vanhoegaerden en bassist Peter Mulders onvermeld te laten: een meedogenloze riffmachine die de emotionele spanning tot knappens toe opbouwde." (Humo)

Een must see voor wie zijn postmetal graag episch en adembenemend consumeert!

Videos

A Special Night With Brutus
Koop tickets
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 17
Avondkassa
€ 21

Opgelet: door een productie in de Theaterzaal van Vooruit openen de deuren van de Concertzaal voor Brutus pas om 21:00.
Het concert zelf kan pas om 22:00 starten, om geen geluidshinder aan de Theaterzaal te bezorgen.