City And Colour

City and Colour is het project van singer-songwriter Dallas Green, één van de grootste hedendaagse artiesten uit de Canadese muziekscene. In een vorig leven scheerde hij hoge toppen met zijn posthardcoreband Alexisonfire. Later vormde hij You + Me, het duo dat hij oprichtte met superster P!nk (single 'Rose Ave', iemand?). 

En sinds 2005 is er dus ook City and Colour, waarmee hij  tournees opende voor P!NK en Biffy Clyro. En waarmee zowel in zijn thuisland als de Verenigde Staten al miljoenen platen wist te verkopen. Tot voor kort was dit project een goedbewaard geheim in ons land, maar sinds vorig album If I Should Go Before You kwam hier verandering in. De Morgen was alvast laaiend enthousiast. Voor deze plaat liet hij zich omringen door Dan Auerbach van Black Keys, bassist Jack Lawrence (The Dead Weather / The Raconteurs) en drummer Doug MacGregor van Constantines

In oktober verschijnt zijn nieuw album, A Pill For Loneliness. De eerste single "Astronaut" doet alweer het beste vermoeden. 

City And Colour(CA)

City and Colour is het project van singer-songwriter Dallas Green, één van de grootste hedendaagse artiesten uit de Canadese muziekscene.

Lees meer
  City And Colour
  di 25.02
  Koop tickets
  Deuren
  20:00
  Voorverkoop
  € 28

  Reservatie met UiTPAS met kansentarief:

  • Telefonisch via 09 / 225 01 01
  • In persoon aan de ticketbalie in NTGent, Sint Baafsplein 17, Gent
  • Openingsuren: maandag - vrijdag, 10.00 - 18.00 uur
   Zaterdag tussen 14.00 en 18.00 uur
   Gesloten op zondag
  • Via mail info@ticketsgent.be