Shht

Shht zorgde voor een fenomenale soundtrack bij het einde van DOK, de tijdelijke invulling aan de Gentse Dokken; ze hadden er ook al spraakmakende shows op Pukkelpop en Best Kept Secret op zitten. Zo eindigde hun optreden op Pukkelpop met een parade over het festivalterrein,  "als rattenvangers van Absurdistan" (Focus Knack) met het publiek achter zich aan.

Debuutalbum Love Love Love kwam eind 2018 uit en maakte hen van publiek geheim tot cultband met grote aanhang. Hun tweede album stellen ze voor in Handelsbeurs. Laat die verwachtingen maar stijgen!

Humo: "Shht zijn nozems uit Gent die antimuziek spelen op hun antioptredens (lees: extreme noisepop én een cover van ‘Bohemian Rhapsody’). Hun debuutplaat ‘Love Love Love’ was een monstersucces in de hitparade van de waanzin. Toen we hen vroegen om een fotodagboek bij te houden van hun tournee in Spanje, kregen we een reeks naaktfoto’s doorgestuurd. Betreed op eigen risico." 

Shht(BE)

De meest geflipte noiserocksensatie die ons land rijk is. Hun Poppunt-filmpje is intussen legendarisch, net als hun liveshows. Hoe klinkt dat nu eigenlijK? Wel: "The Beatles ft. Kanye on drugs."

Lees meer
Shht
di 24.03
Koop tickets
Deuren
19:00
Voorverkoop
€ 15
Avondkassa
€ 18

Dit concert is een coproductie van Handelsbeurs en Democrazy.

Line-up