The Guru Guru

The Guru Guru stelt tweede album Point Fingers voor! De teaser 'And I’m Singing Aren’t I' combineert kalme zang en akoestische gitaar met beelden van de band die woest te keer gaat op Rock Herk. We zijn benieuwd!

De Limburgse noisepunkband tourde de voorbije twee jaar rond met debuutalbum P C H E W, met 150 concerten in binnen- en buitenland. Live is het dan ook een must-see: terwijl de energie van het podium komt gegutst, balanceert frontman Tom Adriaenssens op het randje van een theatrale psychose. Borderline rock, noemen ze het zelf, schatplichtig aan Pere Ubu, The Jesus Lizard, The Mars Volta en Andy Kaufman. 

Point Fingers werd geproduced door Wouter Vlaeminck (Raketkanon, Kapitan Korsakov, enz.), gemixt door David Bottrill (King Crimson, Tool, Coheed and Cambria, enz.) en gemasterd door Heba Kadry (Chelsea Wolfe, Deerhunter, Lightning Bolt).

The Guru Guru

The Guru Guru is voorlopig nog een van de best bewaarde geheimen in België, zij die ze live al aan het werk zagen zullen begrijpen waarom. De band is een unieke mix van noise en psychotische rock die...

Lees meer
The Guru Guru
di 03.03
Koop tickets
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 11
Avondkassa
€ 14