The Guru Guru

+ Deathstar MacGyver

The Guru Guru stelt tweede album Point Fingers voor! Deze komt uit op 31 januari, maar in de tussentijd krijgen we elke maand al een nieuw nummer voorgeschoteld. Ondertussen kwamen er al een aantal nummers uit die ons doen verlangen naar meer: And I'm Singing Aren't I, Chramer en Mache

De Limburgse noisepunkband tourde de voorbije twee jaar rond met debuutalbum P C H E W, met 150 concerten in binnen- en buitenland. Live is het dan ook een must-see: terwijl de energie van het podium komt gegutst, balanceert frontman Tom Adriaenssens op het randje van een theatrale psychose. Borderline rock, noemen ze het zelf, schatplichtig aan Pere Ubu, The Jesus Lizard, The Mars Volta en Andy Kaufman. 

Point Fingers werd geproduced door Wouter Vlaeminck (Raketkanon, Kapitan Korsakov, enz.), gemixt door David Bottrill (King Crimson, Tool, Coheed and Cambria, enz.) en gemasterd door Heba Kadry (Chelsea Wolfe, Deerhunter, Lightning Bolt).

Deathstar MacGyver(BE)

Deathstar MacGyver werd in 1996 geboren als buitenechtelijke zoon van Ryan Paris. Hij ging, met midi keyboard onder de arm, op zoek naar roem en glorie in Antwerpen: the city of dreams.

Lees meer

The Guru Guru

The Guru Guru is voorlopig nog een van de best bewaarde geheimen in België, zij die ze live al aan het werk zagen zullen begrijpen waarom. De band is een unieke mix van noise en psychotische rock die...

Lees meer
The Guru Guru+ Deathstar MacGyver
03.03.20
Deuren
19:30
Voorverkoop
€ 11
Avondkassa
€ 14